Android

Druk in de app. op de blauwe ronde toets met de 3 streepjes rechts onder en kies vervolgens de +

Kies de apparaat categorie.

Kies het apparaat type.

Stop de ontvanger in het stopcontact, het rode lampje gaat 10 seconden langzaam knipperen.

Druk nu binnen deze 10 seconden dat het ledje knippert op koppelen in de app.

Hierna kunt u bij 3 PROBEER testen of het te koppelen apparaat reageert op ON en OFF.

Indien dit werkt druk op Volgende en volg de aanwijzingen in de app.

Indien dit niet werkt haal de ontvanger weer uit het stopcontact wacht ca 10 sec en plaats deze terug.

Druk nu op opnieuw koppelen voordat de ontvanger ophoud met knipperen.

Let op: per stuk koppelen.

Ios

Druk in de app. rechts boven op de +

Kies de apparaatcategorie.

Kies een product.

Stop de ontvanger in het stopcontact, het rode lampje gaat 10 seconden langzaam knipperen.

Druk nu binnen deze 10 seconden dat het ledje knippert op koppelen in de app.

Hierna kunt u bij 3 PROBEER testen of het te koppelen apparaat reageert op ON en OFF.

Indien dit werkt druk op Volgende en volg de aanwijzingen in de app.

Indien dit niet werkt haal de ontvanger weer uit het stopcontact wacht ca 10 sec en plaats deze terug.

Druk nu op opnieuw koppelen voordat de ontvanger ophoud met knipperen.

Let op: per stuk koppelen.