In veruit de meeste gevallen maakt de Smarthome controller na de initiële configuratie probleemloos

verbinding met het draadloze netwerk. Mocht dit niet het geval zijn, volg dan altijd eerst deze stappen

● Als de led indicator van de Smarthome controller niet meer knippert na de eerste poging, configureer

de Smart Switch dan altijd eerst opnieuw. Er kan per ongeluk een verkeerd wachtwoord zijn

ingevuld tijdens de eerste poging.

● Stel vast dat het wifi bereik voldoende is op de plek waar de Smarthome controller staat.

● Staat de Smarthome controller praktisch tegen de router aan (minder dan 50cm afstand)? Probeer

deze dan iets verder daar vanaf te plaatsen.

● Plaats nooit de adapter van het modem in de Smarthome controller.

● Als de led indicator nog steeds rood blijft knipperen ligt dit meestal aan de router instellingen.

● Stel vast dat het wachtwoord van het wifi netwerk correct is ingevuld. Kopieer dit wachtwoord

desnoods vanuit de router, om eventuele typefouten te voorkomen.

● Controleer of het 2,4 GHz wifi is ingeschakeld. De Smarthome controller kan namelijk niet overweg

met het 5Ghz wifi protocol.

● Als 'MAC adres filtering' staat ingeschakeld, voeg dan altijd het MAC adres van de Smarthome controller toe alvorens verbinding te maken.

Het MAC adres van de Smarthome controller bevindt zich op een sticker achterop de controller zelf.