Hoe kan ik een Brel gordijn toevoegen aan de Smart Switch.

(afwijkende procedure)

De Smart Switch functioneert als een ‘hub’: Je kunt hem bedienen vanaf je smartphone, maar via de Smart Switch kun je ook andere apparaten aansturen vanaf je telefoon zoals Gordijnrail van Brel.

Er is een afwijkende procedure om een Brel gordijnrail te koppelen aan een SmartSwitch. Bij deze de procedure;

Belangrijk.

Voordat je begint met deze handeling advieseer we de motor te ontkoppelen van de rail en deze op een tafel te plaatsen. Wel moet de motor in het stop contact blijven. Op deze manier heb je je handen vrij en kunt dat de procedure makkelijker uitvoeren. Na de instantie kunt u de motor weer plaatsen in het gordijn.

De Brel gordijnrail toevoegen aan de SmartSwitch

1. Open de  'HomeWizard lite app'.
  2. Je betreedt : 'Home' (hoofdscherm).
  3. Druk op  'Apparaat toevoegen' rechtsboven.
  4. Selecteer vervolgens op'Raambekleding / Zonwering'
  5. Druk vervolgens op 'Brel gordijn'
    • Je bevind zich in het 'koppelen' proces modus van de Brel gordijnrail. Houd deze venster open en ga naar de motor van de rail toe.
    • Druk op P1 toets in van de motor (leermodus)

Druk op de P1 toets van de motor in voor ongeveer ± 2 seconden in. Laat pas los zodra de LED-indicator boven om de p1 toets knippert.
      TIP
      Gebruik eventueel de kopse kant van een paperclip om de P1 toets in te drukken zodat je de Led indicator goed kan zien.

• Druk vervolgens op de 'KOPPELEN' op de HomeWizard - lite app. De Led indicator van de motor knippert. Hierdoor geeft de motor aan dat de code van de SmartSwitch is ontvangen op de gordijnrail.
    • Druk op 'Open of Sluit' om te controller of de motor daadwerkelijk reageer op de SmartSwitch. Druk op 'Stop' om de motor te laten stoppen.

De bovengenoemde instructie hebben we nog gefilmd en is als bijlage toegevoegd;