Verklein de afstand tussen de controller en het apparaat

De ideale positie van de Smart Switch is verschillend in elk huis, maar er zijn enkele regels die altijd van toepassing zijn. U kunt het RF-signaal verbeteren door de Smart Switch weg te houden van andere elektronica. Vooral apparaten die dezelfde radiogolven gebruiken, kunnen het RF-signaal van de Smart Switch direct verstoren. Een andere tip is om de Smart Switch centraal in uw huis te plaatsen. Hoe kleiner de afstand tussen de Smart Switch en het apparaat dat de verbinding zal gebruiken, hoe beter de verbinding is. Naast elektrische apparaten verstoren ook betonvloeren en metalen buizen het signaal. De meterkast is bijvoorbeeld vaak een handige plek voor de Smart Switch voor het neerzetten van je modem en / of router, maar slecht voor het RF-netwerk. Het signaal wordt direct verstoord door de metalen buizen en kabels. Een betere plaats voor uw Smart Switch is zo centraal mogelijk in het huis.

• Verminder de afstand tussen de Smart Switch en het apparaat dat je wil koppelen.
  • Blijf weg van andere elektronica.

• Wij adviseren u voor het optimale bereik om de controller zo centraal mogelijk in uw huis te plaatsen.
    • Vergeet niet dat de Smart Switch ook verbonden moet zijn binnen het WiFi-bereik.

Geheugen wissen van het apparaat

Tijdens het leerproces wordt een code verzonden van de Smart Switch naar het apparaat dat u wilt koppelen. Maar deze code is ook op het apparaat zelf opgeslagen. Het apparaat kan meerdere codes opslaan (meerdere afstandsbedieningen) in het geheugen. Maar als het geheugen vol is van het apparaat, wordt de verzonden code van de Smart Switch niet opgeslagen. Het volledige wissen van het apparaat dat u wilt koppelen gaat voor elk apparaat anders. Raadpleeg de handleiding van het gekoppelde apparaat.

• Wis het geheugen van het apparaat dat u wilt aansluiten en probeer het leerproces opnieuw.

Zorg ervoor dat u gebruik maakt van een compatibel apparaat en het apparaat in leer-modus staat.

De Smart Switch werkt niet met alle radiofrequentie apparaten. Naast de radiofrequentie technologie (433Mhz) moet de SmartSwitch ook het juiste 'protocol' hebben. Zie de lijst met welke apparaten er ondersteund worden.

• Controleer of het apparaat compatibel is met de Smart Switch.