Mijn SmartSwitch doet het niet.

1. Controleer of de Smart Switch goed in het stopcontact zit.
  2. Controleer of de LED indicator van de Smart Switch constant groen brand bij het cloud icoon. Brand de LED indicator van de Smart Switch nog steeds groen, controleer dan of je de Switch met de HomeWizard Lite app kunt schakelen. Het kan zijn dat je telefoon mogelijk geen verbinding heeft met internet. Knippert de LED indicator van de SmartSwitch groen, dan is er geen verbinding met de server. Installeer de controller opnieuw en controleer of jouw Wi-Fi-toegangspunt internetverbinding heeft. Brand de led indicator van de Smart Switch helemaal niet,  dan is er geen Wi-Fi-verbinding. Controleren of jouw Wi-Fi nog steeds operationeel is en installeer anders de Switch opnieuw.
  1. Zorg ervoor dat de Smart Switch dicht bij een Wi-Fi punt geplaatst is. Wees ervan bewust dat metalen voorwerpen of andere elektronische apparaten het draadloze bereik negatief kunnen beïnvloeden.
  2. Als je een ander Wi-Fi-toegangspunt hebt, probeer dan een andere Wi-Fi om te bevestigen dat jouw Wi-Fi niet de oorzaak is.