1. Controleer of de LED indicator van de Smart Switch constant groen brand. Brand de led indicator van de Smarthome Controller nog steeds groen, controleer dan of u de Switch met de HomeWizard Lite app kunt schakelen. Het kan zijn dat uw telefoon mogelijk geen verbinding heeft met internet. Knippert de Led indicator van de Smarthome Controller groen, dan is er geen verbinding met de server. Installeer de controller opnieuw en controleer of uw Wi-Fi-toegangspunt een internetverbinding heeft. Brand de led indicator van de Smarthome Controller helemaal niet,  dan is er geen Wi-Fi-verbinding. Controleren of uw Wi-Fi nog steeds operationeel is en installeer anders de Switch opnieuw.
  2. Zorg ervoor dat de controller dicht bij je Wi-Fi punt geplaatst is. Wees ervan bewust dat metalen voorwerpen of andere elektronische apparaten het draadloze bereik negatief kunnen beïnvloeden.
  3. Als u een ander Wi-Fi-toegangspunt hebt, probeer dan een andere Wi-Fi om te bevestigen dat uw Wi-Fi niet de oorzaak is.