Wachtwoord aanpassen van mijn SmartSwitch

Het wachtwoord van de SmartSwitch is gekoppeld aan uw HomeWizard-account. U kunt met de onderstaande procedure uw HomeWizard account aanpassen op onze website;

1. Ga naar www.homewizard.com (op een ander computer of laptop) een klik dan op 'Log-in' (bovenste hoek).
  2. Log nu in met je HomeWizard  account dat je gemaakt heb met u HomeWizard lite-app om verder te gaan.
  3. Zodra u ingelogd bent klik dan links in het menu op ‘Account-gegevens
  4. Druk vervolgens op ‘Wachtwoord wijzigen
  5. Geef het huidige wachtwoord op en bij nieuwe wachtwoord en bevestig nieuwe wachtwoord het gewenste wachtwoord.
  6. Druk vervolgens op ‘Opslaan
Je HomeWizard-account als de SmartSwitch is nu aangepast op het gewenste wachtwoord.

Na deze handeling moet je deze wijzing ook doorvoeren met de Homewizard-Site app.