Meerdere Smart Switches gebruiken

Het is mogelijk om meer dan 1 Smart Switch toe te voegen aan de HomeWizard-lite app en snel te schakelen tussen de verschillende Smart Switches. Denk aan gebruik op verschillende locaties zoals een kantoor of vakantiewoning, of eventueel zelfs meerdere Smart Switches binnen een erg groot huis, tuinhuis, etc. Belangrijk om te weten:

• Vanuit het'Home' scherm op de HomeWizard-lite app druk je op de naam van de Smart Switch, midden bovenin het scherm. Als er meerdere Smart Switches zijn toegevoegd aan je HomeWizard account, klapt er een drop-down menu uit en kun je eenvoudig selecteren welke Smart Switch je wilt bedienen.
  • De Smart Switches functioneren wel 'stand alone'. Je ziet dus geen gecombineerde lijst van alle schakelaars in de app, maar wel per Smart Switch de apparaten die eraan zijn toegevoegd.

Een extra Smart Switch toevoegen aan je account

Onderstaande handeling verondersteld dat je al één Smart Switch geconfigureerd hebt en gebruik maakt van HomeWizard-Lite app.

Klik hieronder welke smartphone je gebruikt.

Instructies voor iPhone

1. Open de  'HomeWizard-lite' app op jouw iPhone.
  2. Je betreedt 'Home' (hoofdscherm)
  3. Druk op 'Instellingen' rechts onderinn.
  4. Druk op 'Nieuwe Controller toevoegen' om een extra Smart Switch toe te voegen aan uw bestaande HomeWizard- account
    • Volg de verdere instructies om een Smart Switch te (her)configureren.
    • Raadpleeg het 'Je Smart Switch installeren'  artikel  om vervolgens verder te gaan met 'Verbind met Wi-fi'
  5. Na de configuratie is de extra Smart Switch toegevoegd aan uw HomeWizard-account.

Instructies voor Android

1. Open de 'HomeWizard-lite' app op jouw Andriod Smartphone.
  2. Je betreedt 'Hoofdscherm'
  3. Druk op 'Instellingen' in het menu.
  4. Klik vervolgens op een  'Smart Switch'
  5. Druk op 'Nieuwe Controller toevoegen' om een extra Smart Switch toe te voegen aan uw bestande HomeWizard- account.
  6. Klik op 'Oke, laten we beginnen'
    • Volg de verdere instructies om een Smart Switch te (her)configureren.
    • Raadpleeg het 'Je Smart Switch installeren'  artikel  om vervolgens verder te gaan met 'Verbind met Wi-fi'
  7. Na de configuratie is de extra Smart Switch toegevoegd aan uw HomeWizard-account.
C

Instructies voor Android

1. Open de 'HomeWizard-lite' app op jouw Andriod Smartphone.
  2. Je betreedt 'Hoofdscherm'
  3. Druk op 'Instellingen' in het menu.
  4. Klik vervolgens op een  'Smart Switch'
  5. Druk op 'Nieuwe Controller toevoegen' om een extra Smart Switch toe te voegen aan uw bestande HomeWizard- account.
  6. Klik op 'Oke, laten we beginnen'
    • Volg de verdere instructies om een Smart Switch te (her)configureren.
    • Raadpleeg het 'Je Smart Switch installeren'  artikel  om vervolgens verder te gaan met 'Verbind met Wi-fi'

Gefeliciteerd, je heb een extra Smart Switch toegevoegd aan je HomeWizard account. Je kan nu bovenin het hoofdscherm eenvoudig schakelen van de ene Smart Switch naar de andere Smart Switch.