Schema's en taken verwijderen uit de Smart Switch

Wanneer een taak ongewenst is, kan je de taak verwijderen uit de SmartSwitch. Dat is te doen met de onderstaande handelingen.

Taak verwijderen:

Klik hieronder welke smartphone je gebruikt

Instructies voor iPhone

1. Open de HomeWizard lite app.
  2. Selecteer onderaan de app op'Taken'.
  3. Je bent nu in het takenoverzicht.
    • In de takenoverzicht selecteer de taak die je wenst te verwijderen
    • Druk op 'Taak verwijderen' om de geselecteerde taak te verwijderen uit de SmartSwitch

Instructies voor Android

1. Open de HomeWizard lite app.
  2. Veeg naar links of selecteer Taken.
  3. Je bent nu in het takenoverzicht.
    • In de takenoverzicht selecteer de taak die je wenst te verwijderen
    • Druk op 'Taak verwijderen' om de geselecteerde taak te verwijderen uit de SmartSwitch

De taak is verwijdert en wordt niet meer uitgevoerd op de SmartSwitch.