Het verbinden van de SmartSwitch via het Thuisnetwerk is niet gelukt. Doormiddel van 'Direct verbinden' zullen we jouw Wifi gegevens van jouw smartphone over zetten naar de SmartSwitch.

1.Direct Verbinden

Terwijl het rode 'power' lampje langzaam knippert houd je de grote knop op de Smart Switch opnieuw ingedrukt tot het rode lampje sneller begint te knipperen.

Als het rode 'power' lampje is gestopt met knipperen, druk dan op de grote knop van de Smart Switch tot deze weer gaat (langzaam) knipperen. Ga vervolgens verder met bovenstaande stap.

2. Direct Verbinding met je Smarthome

Ga naar Instellingen > Wi-Fi op je telefoon en maak verbinding met het Wi-Fi netwerk met de naam Smarthome Controller. Keer terug naar deze app nadat je verbinding gemaakt hebt. Selecteer onderstaande Smartphone voor uitgebreide uitleg.

• Druk op de Home-button van uw iPhone om terug te keren naar het beginscherm van uw iPhone.
  • Ga in het beginscherm van uw iPhone naar 'Instellingen'.
  • Tik op Wifi
    • Er wordt gescand naar Wi-Fi binnen je thuisnetwerk
    • Bij KIES EEN NETWERK ... verschijnt Smarthome Controller.
      • Scannen van een wifi netwerk kan enkele seconde duren
  • Druk op het wifi netwerk Smarthome Controller en wacht totdat de rechtstreekse verbinding tot stand is gekomen.
  • Druk op de Home-button van uw iPhone toestel om terug te keren naar het beginscherm van uw iPhone.
  • Heropen de 'HomeWizard-lite app'
  • Nadat de App opnieuw geopend is zal het proces automatische verder gaan.
  • Druk op 'Go to Wifi settings'
  • Het Wifi instellingen venster van uw Andriod toestel wordt geopend
    • Er wordt gescand naar Wifi binnen je thuisnetwerk
    • Onder Wifi ... verschijnt Smarthome Controller.
      • Het Scannen van een Wifi netwerk kan enkel seconde duren
  • Druk op het Wifi netwerk Smarthome Controller en wacht totdat de rechtstreekse verbinding tot stand is gekomen.
  • Druk nadat er een rechtstreekse verbinding is op de 'Terug' van uw Android toestel om terug te keren naar de app
  • Nadat de app opnieuw geopend is zal het proces automatisch verder gaan.

Geef je Smart Switch een naam

Geef een gewenste naam  op voor je Smart Switch en druk op Gereed.

3. Plaats de Smart Switch op een centrale plek in je woning

Gefeliciteerd! De HomeWizard-lite app is klaar voor gebruik. De Smart Switch is geïnstalleerd op jouw thuisnetwerk. Zowel binnen als buiten je thuisnetwerk kan je met de HomeWizard-lite app de Smart Switch bedienen.

Plaats de Smart Switch binnen het wifi bereik in elk gewenste stopcontact. We adviseren voor een optimaal bereik om de Smart Switch op een zo centrale mogelijke plek in het huis te plaatsen. Plaats de Smart Switch niet te dicht bij andere (storende) draadloze apparaten en/of grote metalen objecten.