Schema's en taken aanmaken met de Smart Switch

Zodra een apparaat aangesloten is op een Smart Switch kan je hiervoor  schema's en taken maken in de app. Een taak kan aangemaakt worden op een specifieke tijd of op zonsondergang of zonsopkomst.

Taak toevoegen:

Klik hieronder welke smartphone je gebruikt

Instructies voor iPhone

1. Open de HomeWizard lite app.
  2. Selecteer onderaan de app op'Taken'.
  3. Druk op  'Taak' rechtsboven aan.
  4. Je bevindt je in het takenoverzicht.
    • CONDITIES
      • Druk op  'Tijd' om een zonsopkomst, zonsondergang of specifieke tijd in te stellen.
        • Druk op 'Gereed' om terug te gaan en de tijd te bewaren.
      • Druk op  'Dagen' om de gewensten dagen te selecteren (Doordeweeks, Weekenden elke dag)
        • Druk op 'Gereed' om terug te gaan en de dagen te bewaren.
    • ACTIES
      • Druk op  'Nieuwe actie
      • Druk op Apparaat om het gewenste apparaat toe te voegen.
        • Druk 'Gereed' om terug te gaan en het toegevoegde apparaat te bewaren.
      • Selecteer 'Actie'
      • Selecteer een actie (Off / On) voor deze taak.
        • Druk 'Gereed' om terug te gaan en de toegevoegde actie te bewaren.
      • Druk nogmaals op 'Gereed' om terug te keren naar het taken venster.
    • Als je nog een nieuwe actie wilt toevoegen in dezelfde voorwaarde druk dan op   'Nieuwe actie'. (Herhaal stap 4 opnieuw om meerdere acties te maken)
    • Als je klaar bent met het maken van deze taak druk dan op 'Bewaar'.
  5. De taak is gecreëerd en opgeslagen. Deze is nu zichtbaar in het overzicht.

Instructies voor Android

1. Open de HomeWizard lite app.
  2. Veeg naar links of selecteer Taken.
  3. Open het  'MENU' rechtsonderaan het scherm
  4. Druk op  'Taak' in het menu.
  5. Je bevindt je in het takenoverzicht.
    • CONDITIES
      • Druk op  'Tijd' om een zonsopkomst, zonsondergang of specifieke tijd in te stellen.
    • Druk 'Gereed' om terug te gaan.
      • Druk op  'Dagen' om de gewenste dagen te selecteren (Doordeweeks, Weekenden elke dag)
        • Druk 'Gereed' om terug te keren.
    • ACTIES
      • Druk op  'Nieuwe actie
      • Druk op Apparaat om het gewenste apparaat toe te voegen.
        • Druk 'Gereed' om terug te keren.
      • Selecteer 'Actie'
      • Selecteer een actie (Off / On) voor deze taak.
        • Druk 'Gereed' om terug te keren.
      • Druk nogmaals op 'Gereed' om terug te keren naar het taken venster.
    • Als je nog een nieuwe actie wilt toevoegen voor dezelfde voorwaarde druk dan op   'Nieuwe actie'. (Herhaal stap 4 opnieuw om meerdere acties te maken)
    • Als je klaar bent met het maken van deze taak druk dan op 'Bewaar'.
  • De taak is gecreëerd en opgeslagen. Deze is nu zichtbaar in het overzicht.

Hartelijk gefeliciteerd. De taak is gemaakt.