Voordat u een SF-501/SF500 verwijdert uit de app. dient u deze af te melden.

Haal de ontvanger uit het stopcontact wacht enkele seconden en plaats deze terug.

De rode led gaat weer 10 seconden langzaam knipperen.

Druk binnen deze tijd op de OFF toets voor deze ontvanger in de app.

Hierna is dit apparaat in de app. uit het geheugen van de FA500/SF-501 gewist.

Indien er nog meer apparaten in de app. deze ontvanger kunnen bedienen herhaalt u de procedure voor deze apparaten.

U kunt nu het apparaat uit de app. verwijderen.

Druk in de app. op de blauwe ronde toets met de 3 streepjes rechts onder en kies vervolgens de het prullenbakje.

Druk op het blauwe cirkeltje bij het te verwijderen apparaat en kies vervolgens verwijderen.

Tik nu op de blauwe cirkel met het vinkje aan de rechterzijde om de verwijder functie te stoppen.