Taken schakelen niet zoals ingesteld:

Het kan nodig zijn de Smartswitch dichter bij de router te plaatsen ( ook al is de afstand al niet zo groot ).

Als u meerdere routers heeft kunt u de Smartswitch het best op de Wifi van de eerste router in uw netwerk zetten ( degene die als eerste op de internetaansluiting zit ).

Als u de Smartswitch aanmeldt op een extra router, Wifi versterker of dergelijke apparatuur kan dit er voor zorgen dat de Smartswitch niet correct/stabiel werkt.